Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmet hoz 2012?

2012.01.08

Kos

Napi horoszkóp - aries

2012-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani az álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Párban élőknek 2012-ben nehéz időszak lesz, vitákkal, akár szakítással is járhat a kapcsolatuk nyáron. Pozitív időszak a tavasz és az ősz.
Párt keresők legjobb esélyei áprilisban és májusban nyílnak meg, de ha ragaszkodsz még a magányhoz, akkor az ősz mindenképp változást rejt.

Bika

Napi horoszkóp - taurus

Egyszer fenn, máskor lenn, nehéz meghatározni 2012 tendenciáit, mindenféle élményben lesz részed. Lesznek pillanatok, amikor párod mellett is inkább magányra vágysz, szingliként pedig minden udvarlást visszautasítasz. Még szerencse, hogy ez csak az év első felét jellemzi, legkésőbb nyár végén fordul a kocka.
Párban élőknek 2012-ben bonyolult időszak lesz - vitákkal, akár szakítással is járhat kapcsolatuk - februárban és márciusban. Pozitív időszak az év második fele.
Párt keresők legjobb esélyei augusztusban nyílnak meg, egyszerre több pasi csapja majd a szelet, nehéz lesz választani.

Ikrek

Napi horoszkóp - gemini

Önmagadnak felelj meg, ne másoknak! Ne azért tarts fenn egy kapcsolatot, vagy kötelezd el magad valaki mellett 2012-ben, mert környezeted ezt várja el tőled. Ha párkapcsolatod problémás, akkor lépj túl rajta még a tavasz beköszönte előtt, ha szingliként viszont nem lángolsz valaki iránt, csak azért, hogy legyen valakid, ne hajtsd igába a fejed.
Párban élőknek 2012-ben sorsdöntő időszak lesz - vitákkal, akár szakítással is járhat kapcsolatuk - a tél és a tavasz határán. Pozitív időszak a nyár, amikor vagy sikerül mindent rendbe hozni, vagy jön az új l'amour.
Párjukat keresők legjobb esélyei júniustól októberig lesznek, az év vége biztos elköteleződést hoz, akár már egy gyors eljegyzéssel is.

Rák

Napi horoszkóp - cancer

2012-ben átértékelheted eddigi tapasztalataidat, megkérdőjelezheted jelenlegi párkapcsolatodat, vagy éppen azt, hogy mit is vársz egy jövendőbeli kapcsolattól. Hűséged és elkötelezettséged alaposan próbára lesz téve, de épp ez a tanulási időszak mutatja meg, vajon mire is van igazából szükséged érzelmi téren.
Párban élőknek 2012-ben bonyolult időszakokkal kell szembenézniük - vitákkal, akár szakítással vagy egy átmeneti szerelmi háromszög kialakulásával is járhat kapcsolatuk - ősszel. Pozitív időszak az év közepe és legvége.
Párt keresők legjobb esélyei késő tavasszal és év végén nyílnak meg, s bár eleinte nem akarod belátni, hogy nincs szükséged különc és egyedi kapcsolatra, be fogod látni, hogy az "egyszerű" is megteszi, sőt, épp ebben rejlik az igazi varázs.

Oroszlán

Napi horoszkóp - leo

Vajon tényleg jó úton jársz meglévő kapcsolatoddal? Mik a szándékaid? Vannak még közös terveitek, vagy kellően egyhangú a dolog? Analizáld helyzeted, s döntsd el még tavaszig, merre tovább! Ha keresed még az igazit, ideje, hogy ne ideákat kergess, hanem fogadd el, hogy az átlagos pasi tud igazán sokat adni neked.
Párban élőknek 2012-ben sorsdöntő időszak lesz az év eleje, mert el kell dönteni, helyrehozod vagy befejezed kapcsolatodat, s ennek megfelelően kell azonnal továbblépni.
Párjukat keresők legjobb időszaka tavasztól nyár végéig terjed, a karácsonyt már nagy szerelemben töltöd új kedveseddel.

Szűz

Napi horoszkóp - virgo

Sok flörtben, egyéjszakás kalandban, kellő izgalmakban lesz részed, akár kapcsolatban vagy, akár még keresed az igazit. Nyisd ki azt az ajtót, amin 2012-ben sokan fognak kopogtatni, s teszteld az érdeklődőket. Csak így fogsz tudni jól választani, s egy új kapcsolat alapjait letenni. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi háromszög szinte garantált, s te döntesz majd, merre tovább.
Párban élőknek 2012-ben nem lesz könnyű dolguk, mert bár jónak mondható kapcsolatuk, de az elégedettség nem teljes, így könnyen mellékvágányra tévedhetnek.
Párt keresők egész évben sok impulzusnak lesznek kitéve, azzal a lehetőséggel, hogy több vasat tarthatnak egyszerre a tűzben. Legkésőbb ősszel érdemes lenne választani.

Mérleg

Napi horoszkóp - libra

Meglévő kapcsolatod sok odafigyelést igényel, nem lehet a problémákat félvállról venni, különben könnyen megesik, hogy kedvesed hátat fordít neked. Szingliként állandóan szívdobogtató helyzetekben lesz részed, de valahogy nem, vagy csak nehezen találod az összhangot az ellenkező neműekkel.
Párban élőknek 2012-ben alaposan át kell gondolni, akarják-e kapcsolatukat, vagy sem. Fontos, hogy a problémák elől most nem menekülni kellene, hanem inkább megoldani!
Párjukat keresők szerelemre szinte bármikor lelhetnek, de időszerű elgondolkodni, mit is keresel valójában. Ha tartós, kiegyensúlyozott szerelmet, akkor ne bonyolódj egyéjszakás kalandokba!

Skorpió

Napi horoszkóp - scorpion

Ideje tisztán látnod, s rájönnöd, a szép és tartós érzelmi kötelékhez nem mindig a másikat kell alakítgatnod és formálnod, hanem leginkább önmagadat. Vedd számba, mit vagy képes beletenni egy szerelmi kapcsolatba, s viselkedj is annak megfelelően, hogy társad vagy jövendőbelid ne csalatkozhasson benned idő előtt.
Párban élőknek 2012-ben nem lehet elsődleges cél, hogy a másikból ígéreteket csiholjanak ki. A harmónia megteremtése az igazi és egyben legnehezebb feladat.
Párt keresők egész évben sok impulzusnak lesznek kitéve, de tavasszal valaki biztos, hogy eszeveszett módon megdobogtatja a szíved.

Nyilas

Napi horoszkóp - sagittarius

Ha ragaszkodsz a múlthoz, vagy épp megvalósíthatatlan ideákat kergetsz, akkor ne csodálkozz, hogy 2012-ben nem lépsz egyről a kettőre. Akár van kapcsolatod, akár nincs, rendezned kell magadban a régi sérelmeket, hogy elengedd a múltat. Ha van kapcsolatod, az okozott sebek begyógyításához kommunikációra van szükség, őszinte beszélgetésekkel.
Párban élőknek 2012 egésze nehéz időszak lesz. Fontos, hogy mély őszinteséggel fordulj kedvesed felé. Ha viszont nem kapod ugyanezt vissza, ideje elgondolkodni a szakításon.
Párt keresők legjobb esélyei tavasszal és késő ősszel nyílnak meg. Az első szerelem nem, de a második tuti siker.

Bak

Napi horoszkóp - capricorn

Nagyszerű időszakot hoz 2012, a párban élők biztos, hogy tovább mélyítik kapcsolatukat, és nagy elhatározásokat tesznek egymás felé. Azon Bakok, akik még keresik kedvesüket, biztos, hogy az év első felében megtalálják, s egy meglehetősen gyors elköteleződés szemtanúi lehet majd környezetük.
Párban élőknek 2012-ben érdemes hosszú távú célokat kitűzni, így is stabilizálni a kapcsolatot.
Párt keresők nem maradnak hoppon, aki bújt, aki nem, de nagy tempóban közeleg a szerelem!

Vízöntő

Napi horoszkóp - aquarius

2012 a tettek és a szerelem ideje, nincs mód arra, hogy húzd az időt. Ha döntened kell, hát dönts, mert minden, amivel kapcsolatban fel mered vállalni a véleményed, pozitív eredményt hoz szerelem terén is. Akár keresed még, akár elkötelezted már magad az igazi mellett, meg fogod tapasztalni, hogy érdemes mindent beleadni egy szerelem alapjainak stabilizálásába vagy megteremtésébe.
Párban élőknek 2012 kizárólag akkor hozhat csalódást, ha a párkapcsolati problémák elől a homokba dugják a fejüket.
Párt keresők legjobb esélyei februárban, májusban, vagy a nyár végén nyílnak meg. Futó kalandok után jön a nagy szerelem.

Halak

Napi horoszkóp - pisces

Fontos változások előtt állsz, és ne is próbáld meg elodázni ezeket. Még az év elején vázold fel, pontosan mire is vágysz! Meglévő kapcsolatod stabilizálására, vagy netán egy új és elsöprő szerelem megérkezésére? Minden, amit kívánsz, megvalósul, csupán tényleg mozgásba kell hozni a "kérd és megadatik" törvényét.
Párban élőknek 2012-ben új útra kell kelniük, és határozott célokat kitűzniük.
Párt keresőket biztos nem kerüli el a szerelem, bár ennek ideje inkább az év második felére tehető. Addig is kitartás!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

9l2jw7gf

(Bretthaw, 2018.01.28 00:37)

wh0cd273849 <a href=http://crestorgeneric.us.com/>crestor</a> <a href=http://serpina.us.org/>generic serpina</a> <a href=http://tadalis.us.org/>tadalis</a> <a href=http://buytorsemide.us.com/>torsemide</a> <a href=http://buytadalis.us.org/>tadalis sx</a>

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 1097903
Hónap: 4940
Nap: 159